Gaat u thuis zelf aan de slag met de verbouwing van uw badkamer, keuken of wc? Grote kans dat u uiteindelijk ook moet gaan tegelen. Zelf tegelen is geen eenvoudige klus. Maar met een beetje handigheid en doorzettingsvermogen kunt u het wel leren.

Bent u van plan om zelf te gaan tegelen? In deze blog leest u wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het tegelen van een wc, keuken of badkamer. Plus een aantal handige basistips!

gescheurde vloertegels repareren

Vloertegels met scheuren of breuken: geen fraai gezicht. Het springt direct in het oog en daarnaast is het een onhygiënische plaats waar zich vuil en soms zelfs schimmel ophoopt.

Je wilt je vloertegels daarom zo snel mogelijk repareren of vervangen. Maar hoe?

Wij leggen je in deze blog uit hoe je zelf aan de slag kunt. In veel gevallen kun je namelijk prima zelf je vloertegels repareren of vervangen. Het is een kwestie van een goede uitleg, voldoende voorbereiding en een voorzichtige werkwijze.

Te beginnen met een goede uitleg. Daar komt ie.

Visgraat3
Van een houten vloer naar een houtlook vloer! De wens van deze opdrachtgever was vloerverwarming. Met de aanwezige traditionele houten vloer was dit niet mogelijk.

tegels1

Elke maand worden er tussen de 6 en 8 badkamers opgeleverd door 040 in de omgeving Eindhoven, daarnaast nog diverse toiletruimten, woonkamervloeren, keukenwanden en reparaties uitgevoerd.

040 Tegelzetter 1
Voor een Klant in Meerhoven zijn de tegelzetters van 040 Tegelzetter druk bezig met het betegelen van de Badkamer.

  • vloeren-1
  • badkamer-toilet-1
  • herstel-reparatie-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040tegelzetter.nl

Copyright © 2023 www.040tegelzetter.nl
Sitemap

040 Tegelzetter
040 Tegelzetter 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.