Tegelwerk op keukenblok

Lees verder

Voor een bedrijf op de High Tech Campus in Eindhoven  heeft 040 Tegelzetter ten behoeve van een bedrijfspand een aantal keukenblokken voorzien van tegelwerk. 040 Tegelzetter uit Eindhoven heeft de keukenblokken voorzien van 15×15 cm Mosa Tegels.

Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen. Innovatie en design zijn daarbij belangrijke waarden. Vervolgens heeft 040 Tegelzetter alle voegen voorzien van een witte voeg. Al met al weer een schitterend eindresultaat.

040 Tegelzetter uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Tegelzetter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Tegelzetter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Tegelzetter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Tegelzetter bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Badkamers.

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×