Tegelwerk in toilet

Lees verder

Voor een klant in Eindhoven heeft 040 Tegelzetter ten behoeve van een nieuw toilet de vloer en wanden voorzien van tegelwerk. Ook het inbouwreservoir is geplaatst door 040 Groep.

Op de vloer en zijwanden is gekozen voor een grote tegel, op de achterwand van het toilet is gekozen voor tegelstroken wildverband, in de zelde kleur. Het bovenste gedeelte zal later worden gestuct.

040 Tegelzetter uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Tegelzetter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Tegelzetter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Tegelzetter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Tegelzetter bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf.

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Ruud en Mirel

Vorig jaar door 040tegezetter plavuizen in mijn appartement laat leggen. Aangezien het appartement voorzien is van vloerverwarming moest er een speciale ondervloer gelegd worden om te voldoen aan het geluidsreductie met behoud van warmtedoorgifte. Dit hebben ze ook zeer goed gedaan! Afgelopen winter werd het allemaal goed warm in huis en de geluidisolatie is ook Top!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×