Tegelwerk inpandig balkon

Lees verder

In Tilburg heeft de tegelzetter van 040 tegelzetter uit Eindhoven een inpandig balkon voorzien van nieuwe tegelwerk. Alvorens de tegelzetter van 040 tegelzetter is begonnen met het tegelen van het balkon, heeft de tegelzetter de oude tegels geschuurd om een vlakke ondergrond te creëren, tevens voor een goede hechting van de lijm.

Vervolgens is 040 tegelzetter uit Eindhoven begonnen met het aanbrengen van de tegels. De tegels zijn verlijmd in de tegellijm, het tegelwerk is gevoegd met cement. Rondom is het tegelwerk afgekit om alles waterdicht op te leveren

Tegelwerk bestand tegen het weer
Steeds vaker wordt er voor balkons gekozen voor keramische tegels en natuursteen. Het aanbod aan tegels  is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Voor elke gewenste uitstraling is er momenteel wel een tegel op de markt. Bovendien wordt het gemak in onderhoud en het duurzame karakter als bijzonder positief ervaren.

Deze buitenvloeren worden vaak zwaar belast, zowel mechanisch als door weersinvloeden met sterke temperatuurverschillen. Ze moeten dus vorstbestendig, slijt- en kleurvast zijn, maar ook duurzaamheid, reiniging en onderhoud spelen een rol.

Niet alleen de afwerklaag is bepalend voor het slagen van een terras of balkon, een goede uitvoering en detaillering van de onderliggende constructie is minstens zo belangrijk.

040 Tegelzetter uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Tegelzetter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Tegelzetter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Tegelzetter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Tegelzetter bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf 040 Badkamers.

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Anoniem

Een nieuwe mozaik wand in de badkamer was voor dit bedrijf geen enkele moeite voor onszelf wel.

Na eerst zelf wat geprobeerd te hebben wat helemaal niet lukte via via in gesprek gekomen met 040 tegelzetter en toen was de klus zo geklaard voor een mooie prijs.

Bedankt voor het nette werk we zijn er super blij mee.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×