Tegels vervangen of repararen

040 Tegelzetter is de expert op het gebied van het mooi en waterdicht maken en houden van uw vloeren en wanden. Dus als er een tegel in uw badkamer verkleurt, als u een hol geluid hoort bij het tikken op de keukentegel of als ziet dat er sprake is van lekkage, neemt u dan contact met ons op. Graag zorgen we ervoor dat de oorzaak van het probleem wordt opgespoord en dat we een blijvende oplossing leveren. Ook voor het repareren van vloertegels of slechts één vloertegel, kunt u bij ons terecht, zodat wij uw vloertegel bijvoorbeeld vervangen en u weer een mooie tegelvloer heeft. Soms is het mogelijk om beschadigde tegels te repareren. Als dat zo is, dan doen we dat voor u of we verwijzen u door naar een zogenaamde tegeldokter. Heel vaak moet een kapotte tegel worden verwijderd en vervangen door een nieuwe. Ook dat doen we graag voor u.  

Reparaties & verzekeringsrapporten

Krijgt u te maken met lekkage in de badkamer of keuken? Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig zijn de meeste mensen wel verzekerd voor de schade die hieruit voortkomt. Graag stellen we een schaderapport en een kostenopgaaf voor u op, die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Vervolgens voeren we, als de oorzaak van de lekkage is aangepakt, de reparatie van de vloer of muur uit.  

Wilt u meer weten over herstel en reparaties van tegels? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • vloeren-1
 • badkamer-toilet-1
 • herstel-reparatie-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040tegelzetter.nl

Copyright © 2023 www.040tegelzetter.nl
Sitemap

040 Tegelzetter
040 Tegelzetter 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.