Tegels plaatsen door tegelzetter

Een nieuwe badkamer waarvoor wij tegels moeten zetten? Loslatende tegels door lekkage? De tuin  betegelen met mozaïek? 040 Tegelzetter helpt bij het mooier en comfortabeler maken van uw huis of bedrijf. Tegels in alle formaten, materialen en vormen plaatsen wij op de plek waar u dat wilt. Binnen en buiten. Stevig en duurzaam. Kiest u voor 040 Tegelzetter, dan kiest u voor vakmanschap, ervaring en kwaliteit. Bel 040-2051882 en we komen snel bij u langs.

Meer dan tegeltjeswijsheden

We kijken verder dan de tegel zelf. Graag denken we met u mee en geven u advies over hoe we tegels moeten zetten: is het mogelijk om beschadigde tegels te repareren? Welke soort voegwerk is voor uw badkamer het meest geschikt? Hoe krijgt u het tegelwerk mooi symmetrisch op de muur? Uw wensen staan altijd voorop. We adviseren u graag en leveren direct een passende oplossing. Of u een bestaande woning wilt verbouwen of dat u voor nieuwbouw kiest, wij zorgen ervoor dat de tegels stevig vast blijven zitten. We werken altijd met vaste gecertificeerde tegelzetters. In de stad Eindhoven en de hele regio eromheen.

Onze specialismen zijn:
Badkamer & toilet
Vloeren

Keuken betegelen

Herstel & reparatie 

Kosten tegels plaatsen door tegelzetbedrijf

De kosten en dus de prijs voor u van een tegelzetter kunnen enorm verschillen. Vraag daarom een offerte op zodat u exact weet wat een tegelzetter gaat kosten. U krijgt dan exact van ons te zien wat de prijzen van het leggen van uw tegels zijn. De prijzen van onze tegelzetter worden daardoor enorm inzichtelijk. U kunt gemakkelijk de prijzen van een tegelleger opvragen, door hieronder op 'offerte aanvragen' te klikken. Hoe meer gegevens u ons geeft, hoe beter wij een gespecificeerde prijs voor het leggen oftewel plaatsen van tegels kunnen geven. De prijs van het zetten van tegels is enorm marktconform, onze prijs/kwaliteit-verhouding van tegelzetten is top. 

Of u nu een tegelzetter in Eindhoven, Veldhoven Helmond, Valkenswaard, Deurne of Best nodig heeft, wij werken in de hele regio rondom Eindhoven.

Andere klussen?

Bent u ook andere delen van uw huis dan tegels leggen aan het verbouwen of renoveren? Of zoekt u een klusjesman, loodgieter, timmerman, dakdekker of stucadoor?  Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl

  • vloeren-1
  • badkamer-toilet-1
  • herstel-reparatie-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040tegelzetter.nl

Copyright © 2023 www.040tegelzetter.nl
Sitemap

040 Tegelzetter
040 Tegelzetter 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.