Reviews

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 8,4

Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

 

040 Tegelzetter
040 Tegelzetter 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.

tegelwerk toilet

onze toilet hebben jullie erg mooi en snel betegeld. bedankt. en erg vriendelijk en net personeel.

Rating:Anoniem

Een nieuwe mozaik wand in de badkamer was voor dit bedrijf geen enkele moeite voor onszelf wel.

Na eerst zelf wat geprobeerd te hebben wat helemaal niet lukte via via in gesprek gekomen met 040 tegelzetter en toen was de klus zo geklaard voor een mooie prijs.

Bedankt voor het nette werk we zijn er super blij mee.

Rating:Ruud en Mirel

Vorig jaar door 040tegezetter plavuizen in mijn appartement laat leggen. Aangezien het appartement voorzien is van vloerverwarming moest er een speciale ondervloer gelegd worden om te voldoen aan het geluidsreductie met behoud van warmtedoorgifte. Dit hebben ze ook zeer goed gedaan! Afgelopen winter werd het allemaal goed warm in huis en de geluidisolatie is ook Top!

Rating:J de beer.

Wij hebben voor 040 tegelzetter gekozen en geen moment spijt gehad. Hij is eerlijk en heeft vakmensen in dienst. Het resultaat mag er zijn. Alles is keurig netjes afgewerkt en ook netjes opgeruimd nadat men klaar was. Wanneer ik 040groep weer nodig heb doe ik het zo nog een keer. is echt een aanrader!
Bedankt voor het mooie resultaat!"

Rating:Tevreden klant

040tegelzetter heeft met zijn team onze nieuwe aanbouw en een aantal andere ruimten in het huis voorzien van een nieuwe tegelvloer. Alle afspraken zijn correct nagekomen en ze hebben een prima kwaliteit afgeleverd. En, niet onbelangrijk, de persoonlijke contacten verliepen altijd op een prettige en correcte wijze. Zelfs - als extra opdracht - het tegelen van een slaapkamer kon op korte termijn worden gerealiseerd.

Mannen bedankt!

Rating:Kees Prinsen

Op basis van een keurige offerte heb ik gekozen voor 040 tegelzetter en daar heb ik geen spijt van. De volledige woonkamer keuken en gang laten tegelen.
040 tegelzetter levert echt vakwerk voor een goede prijs. Ik ben er dan ook super tevreden over en kom hier voor een eventuele volgende klus zéker terug. Echt een aanrader!

Rating:Anoniem

040 tegelzetter heeft onze woonkamer en keuken helemaal betegelt en plinten aangebracht .

Vanaf het eerste contact tot de afronding van de klus is het allemaal perfect gelopen. Er werd netjes gewerkt en geen rommel achtergelaten.

Conclusie, een zeer geslaagde klus waar we erg tevreden mee zijn!

Rating:Jeroen en Sara op den Boom

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor het mooie werk, wat je voor ons gedaan heb.De keuken ziet er superstrak uit.En ook keurig netjes gewerkt!

Ga zo door!

Rating:Fam de Bruin

Complimenten voor het snelle- en perfecte werk geleverd door vakkundige- en prettige mensen.

Rating:Jason en Elly

040 tegelzetter heeft bij ons op aanraden van een collega de hal en wc onder handen genomen. In het weekend e-mail contact gehad. Duidelijke communicatie, maandag stond 040 tegelzetter al vroeg bij ons op de stoep om onze wensen op te nemen. Er word goed meegedacht aan oplossing om zo tot een mooi resultaat te komen. Voor het weekend werd de afspraak ingepland en binnen 2 weken was alles opgeleverd. Zelden zo'n snelle, duidelijke communicatie gezien, de afspraken zijn super nagekomen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Rating:Carl Roozen

Zeer goed werk geleverd. 040 tegelzetters zijn flexibel met de planning en na het werk leveren ze de ruimte schoon op. De mannen die bij ons aan werk waren zijn heel prettig in de omgang. Top!! Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. 040 tegelzetter is een aanrader voor iedereen.

Rating:  • vloeren-1
  • badkamer-toilet-1
  • herstel-reparatie-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040tegelzetter.nl

Copyright © 2024 www.040tegelzetter.nl
Sitemap

040 Tegelzetter
040 Tegelzetter 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.