Fam de Bruin

Complimenten voor het snelle- en perfecte werk geleverd door vakkundige- en prettige mensen.

Carl Roozen

Zeer goed werk geleverd. 040 tegelzetters zijn flexibel met de planning en na het werk leveren ze de ruimte schoon op. De mannen die bij ons aan werk waren zijn heel prettig in de omgang. Top!! Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. 040 tegelzetter is een aanrader voor iedereen.

Jason en Elly

040 tegelzetter heeft bij ons op aanraden van een collega de hal en wc onder handen genomen. In het weekend e-mail contact gehad. Duidelijke communicatie, maandag stond 040 tegelzetter al vroeg bij ons op de stoep om onze wensen op te nemen. Er word goed meegedacht aan oplossing om zo tot een mooi resultaat te komen. Voor het weekend werd de afspraak ingepland en binnen 2 weken was alles opgeleverd. Zelden zo'n snelle, duidelijke communicatie gezien, de afspraken zijn super nagekomen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Jeroen en Sara op den Boom

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor het mooie werk, wat je voor ons gedaan heb. De keuken ziet er superstrak uit. En ook keurig netjes gewerkt!

Ga zo door!

J de beer.

Wij hebben voor 040 tegelzetter gekozen en geen moment spijt gehad. Hij is eerlijk en heeft vakmensen in dienst. Het resultaat mag er zijn. Alles is keurig netjes afgewerkt en ook netjes opgeruimd nadat men klaar was. Wanneer ik 040groep weer nodig heb doe ik het zo nog een keer. is echt een aanrader!
Bedankt voor het mooie resultaat!

Anoniem

Een nieuwe mozaik wand in de badkamer was voor dit bedrijf geen enkele moeite voor onszelf wel.

Na eerst zelf wat geprobeerd te hebben wat helemaal niet lukte via via in gesprek gekomen met 040 tegelzetter en toen was de klus zo geklaard voor een mooie prijs.

Bedankt voor het nette werk we zijn er super blij mee.

Ruud en Mirel

Vorig jaar door 040tegezetter plavuizen in mijn appartement laat leggen. Aangezien het appartement voorzien is van vloerverwarming moest er een speciale ondervloer gelegd worden om te voldoen aan het geluidsreductie met behoud van warmtedoorgifte. Dit hebben ze ook zeer goed gedaan! Afgelopen winter werd het allemaal goed warm in huis en de geluidisolatie is ook Top!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×