040 Tegelzetter helpt u met alle soorten tegelzetterswerkzaamheden, in uw huis en in de tuin. U kunt ons inschakelen voor het betegelen van vloeren, wanden, trappen, kelders, plinten, terrassen enzovoort. Wij stemmen ons werk daarbij zorgvuldig af met andere specialisten zoals de schilder, de loodgieter of de stukadoor. Als u het wil (en als het kan) plaatsen wij tegels op bestaande tegels. Maar ook het verwijderen van tegels, het opnieuw uitvlakken van de ondergrond en het zetten van de nieuwe tegels nemen wij graag op ons.

Vakwerk in badkamer tegel plaatsen

Het betegelen van een badkamer, toilet of wand is vaak lastiger dan het lijkt. Niet alleen de tegel bepaalt de uitstraling van de ruimte, maar vooral ook de afwerking. Het verschil zit hem in de details en het vakmanschap. Als erkend en gecertificeerd bedrijf werken wij de hoeken van uw badkamer altijd af met kimband om ervoor te zorgen dat deze waterdicht is en blijft. We gebruiken het voegwerk dat past bij de functie van wanden en vloeren bij het plaatsen van bijvoorbeeld badkamertegels. U kiest niet alleen voor hoe het eruit ziet, maar u weet ook dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij plaatsen de tegels in uw badkamer volledig naar wens.

Badkamer tegels vervangen

We zetten niet alleen de tegels in uw badkamer, we vervangen ook oude voor nieuwe tegels indien dat nodig is. Of het nu gaat om het opnieuw leggen van badkamer vloertegels of wandtegels, wij regelen het.

Alle tegelkennis in huis

Wij werken altijd met de hoogste kwaliteit tegels en hoogwaardige vochtbestendige materialen. Zo voorkomt u mogelijke problemen. Ook voor het slijpen en op maat maken van tegels hebben wij alle kennis in huis. En we denken met u mee over de tegelverdeling op de wand. Mocht er nou toch sprake zijn van bijvoorbeeld vochtdoorslag, dan halen we graag de onderste steen boven en pakken het probleem echt aan.

Wilt u meer weten over tegelwerk in sanitaire ruimtes? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • vloeren-1
 • badkamer-toilet-1
 • herstel-reparatie-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Zandven 11
5508 RN Veldhoven
040-2051882
info@040tegelzetter.nl

Copyright © 2023 www.040tegelzetter.nl
Sitemap

040 Tegelzetter
040 Tegelzetter 4.7/ 5 based on 1 11 ratings.