Herstel & Reparatie van tegels

Tegels vervangen of repareren

040 Tegelzetter is de expert op het gebied van het mooi en waterdicht maken en houden van uw vloeren en wanden. Dus als er een tegel in uw badkamer verkleurt, als u een hol geluid hoort bij het tikken op de keukentegel of als ziet dat er sprake is van lekkage, neemt u dan contact met ons op. Graag zorgen we ervoor dat de oorzaak van het probleem wordt opgespoord en dat we een blijvende oplossing leveren. Ook voor het repareren van vloertegels of slechts één vloertegel, kunt u bij ons terecht, zodat wij uw vloertegel bijvoorbeeld vervangen en u weer een mooie tegelvloer heeft. Soms is het mogelijk om beschadigde tegels te repareren. Als dat zo is, dan doen we dat voor u of we verwijzen u door naar een zogenaamde tegeldokter. Heel vaak moet een kapotte tegel worden verwijderd en vervangen door een nieuwe. Ook dat doen we graag voor u.

Reparaties & verzekeringsrapporten

Krijgt u te maken met lekkage in de badkamer of keuken? Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig zijn de meeste mensen wel verzekerd voor de schade die hieruit voortkomt. Graag stellen we een schaderapport en een kostenopgaaf voor u op, die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Vervolgens voeren we, als de oorzaak van de lekkage is aangepakt, de reparatie van de vloer of muur uit.

Wilt u meer weten over herstel en reparaties van tegels? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040tegelzetter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Carl Roozen

  Zeer goed werk geleverd. 040 tegelzetters zijn flexibel met de planning en na het werk leveren ze de ruimte schoon op. De mannen die bij ons aan werk waren zijn heel prettig in de omgang. Top!! Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. 040 tegelzetter is een aanrader voor iedereen.

  Fam de Bruin

  Complimenten voor het snelle- en perfecte werk geleverd door vakkundige- en prettige mensen.

  Jason en Elly

  040 tegelzetter heeft bij ons op aanraden van een collega de hal en wc onder handen genomen. In het weekend e-mail contact gehad. Duidelijke communicatie, maandag stond 040 tegelzetter al vroeg bij ons op de stoep om onze wensen op te nemen. Er word goed meegedacht aan oplossing om zo tot een mooi resultaat te komen. Voor het weekend werd de afspraak ingepland en binnen 2 weken was alles opgeleverd. Zelden zo'n snelle, duidelijke communicatie gezien, de afspraken zijn super nagekomen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×