Vloertegels plaatsen

Een mooie waterbestendige vloer in de keuken, een degelijke tegelvloer in de kelder of tuintegels op het terras. 040 Tegelzetter levert de tegelvloer die u wenst van betontegels leggen tot tegelvloer leggen. Binnenshuis en buiten. Vloertegels van natuursteen, marmer, cement, zand of mozaïek, geglazuurd of gecoat. 040 Tegelzetter zorgt voor het vakkundig zetten van elke tegel. We kunnen tegels voor u vastlijmen of direct in de cementdekvloer plaatsen. Altijd met een glad en strak resultaat. En met voegwerk dat past bij de functie van de vloer.

Tegelvloer leggen of vervangen

Of het nu gaat om het leggen van betontegels , stoeptegels of keramische tegels of om het leggen van plavuizen, wij regelen het voor u.

Wilt u de tegelvloer mooi laten aansluiten op de houten vloer? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. U krijgt de naadloze aansluiting die u wenst. Eventueel zorgen we voor een dorpel die het hout en de tegelvloer mooi op elkaar laat overlopen. Om u te kunnen garanderen dat uw vloer degelijk en duurzaam is, werken we met hoogwaardige lijmen. En waar nodig plaatsen we een ondervloer. Met ons vakwerk voorkomt u het scheuren van de vloer. Wij leggen uw vloer dus optimaal!

Kosten tegelvloer leggen

De kosten voor vloertegels inclusief het leggen ervan, kunt u opvragen door hieronder een offerte op te vragen of te bellen. Wij sturen u dan de exacte prijs van het leggen van de vloertegels bij u, oftewel de prijs voor het tegelzetten. Wij sturen u erg snel de prijzen van het leggen van de vloertegels toe, zodat we snel aan de slag kunnen.

Wilt u meer weten over het betegelen van vloeren? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via info@040tegelzetter.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  Jason en Elly

  040 tegelzetter heeft bij ons op aanraden van een collega de hal en wc onder handen genomen. In het weekend e-mail contact gehad. Duidelijke communicatie, maandag stond 040 tegelzetter al vroeg bij ons op de stoep om onze wensen op te nemen. Er word goed meegedacht aan oplossing om zo tot een mooi resultaat te komen. Voor het weekend werd de afspraak ingepland en binnen 2 weken was alles opgeleverd. Zelden zo'n snelle, duidelijke communicatie gezien, de afspraken zijn super nagekomen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

  Carl Roozen

  Zeer goed werk geleverd. 040 tegelzetters zijn flexibel met de planning en na het werk leveren ze de ruimte schoon op. De mannen die bij ons aan werk waren zijn heel prettig in de omgang. Top!! Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. 040 tegelzetter is een aanrader voor iedereen.

  J de beer.

  Wij hebben voor 040 tegelzetter gekozen en geen moment spijt gehad. Hij is eerlijk en heeft vakmensen in dienst. Het resultaat mag er zijn. Alles is keurig netjes afgewerkt en ook netjes opgeruimd nadat men klaar was. Wanneer ik 040groep weer nodig heb doe ik het zo nog een keer. is echt een aanrader!
  Bedankt voor het mooie resultaat!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×