040 Tegelzetter goed voor circa 4000 meter tegelwerk per jaar!

Lees verder

Elke maand worden er tussen de 6 en 8 badkamers opgeleverd door 040 in de omgeving Eindhoven, daarnaast nog diverse toiletruimten, woonkamervloeren, keukenwanden en reparaties uitgevoerd.

Onze tegelzetters, Eric & Rob, Tommy en Robin werken elke maand keihard om alles volgens planning af te krijgen.

Iedere tegelzetter heeft zijn eigen specialisme bij ons.

Eric & Rob : Grote vloeren, afwijkende maat tegels ( extreem groot ), supersnel

Tommy : Exclusief maatwerk, nissen, jollywerk, badkamers

Robin : Vloeren en wanden, reparatiewerk, buitenwerk

tegels 040 tegelzetter

Door bovenstaande combinatie kunnen wij vrijwel elk tegelwerk naar tevredenheid uitvoeren voor onze klanten. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen hebben wij onze tegelzetters dagelijks nodig voor deze zware moeilijke klussen.

040 tegelzetter levert ook graag tegels bij onze klanten, door een jarenlange en intensieve samenwerking met de tegelgroothandel uit Eindhoven kunnen wij bijna elke soort tegel leveren.

Voor al U tegels sturen wij U graag naar Johan, Jaqueline en Joey, trotste eigenaars van Brabant Tegel BV, gelegen aan de Croy 34 in Eindhoven. Kijk voor meer informatie op www.brabanttegels.nl

Heeft U binnenkort een klus, denk dan aan 040 Tegelzetter Eindhoven voor al uw:

  • Badkamers
  • Toiletten
  • Keukens
  • Vloeren
  • Reparaties
  • Buitentegelwerk

Wij kunnen ongeveer 4000 meter tegelwerk verzorgen voor onze klanten per jaar.

Kijk voor meer fotomateriaal eens op de site van bijvoorbeeld www.040badkamers.nl

Eindhoven 09/04/2019 door Nick Dekkers

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Jason en Elly

040 tegelzetter heeft bij ons op aanraden van een collega de hal en wc onder handen genomen. In het weekend e-mail contact gehad. Duidelijke communicatie, maandag stond 040 tegelzetter al vroeg bij ons op de stoep om onze wensen op te nemen. Er word goed meegedacht aan oplossing om zo tot een mooi resultaat te komen. Voor het weekend werd de afspraak ingepland en binnen 2 weken was alles opgeleverd. Zelden zo'n snelle, duidelijke communicatie gezien, de afspraken zijn super nagekomen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×