Badkamer betegelen in Meerhoven

Lees verder

Voor een Klant in Meerhoven zijn de tegelzetters van 040 Tegelzetter druk bezig met het betegelen van de Badkamer.

Deze nieuwe badkamer is onderdeel van een grote verbouwing door 040 groep op het Grassijsje in Meerhoven. De uitbouw is inmiddels geplaatst. De Electriciens van 040 Elektricien zijn druk bezig met het aanbrengen en infrezen van alle leidingen. Onze tegelzetters zijn momenteel bezig met het betegelen van alle wanden. De klant heeft gekozen voor een deels witte betegeling en in de douche ruimte voor een antraciet tegel. Later meer over dit project.

040_Tegelzetter_2040_Tegelzetter_3

 

040 Tegelzetter uit Eindhoven zorgt voor alles.

Bij alle klussen zorgt 040 Tegelzetter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Tegelzetter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Tegelzetter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Tegelzetter bestaat ook  040 Dakdekker 040 Stucadoor  040 Klusbedrijf en 040 Zonnepaneel.

040 groep Voor elke klus een oplossing. www.040groep.nl

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Fam de Bruin

Complimenten voor het snelle- en perfecte werk geleverd door vakkundige- en prettige mensen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×