Een prachtige visgraat houtlook vloer van 100 vierkante meter

Lees verder

Van een houten vloer naar een houtlook vloer! De wens van deze opdrachtgever was vloerverwarming. Met de aanwezige traditionele houten vloer was dit niet mogelijk.

Om vloerverwarming te kunnen realiseren waren onderstaande werkzaamheden noodzakelijk:

  • Slopen aanwezige houten vloer woonkamer ( onderkelderd )
  • Slopen aanwezige betonnen vloer hal, keuken en voorkamer
  • Verstevigen balkenlaag onder woonkamervloer
  • Zwaluwstaartvloer aanleggen woonkamer
  • Isolatie aanbrengen vloer hal, keuken en voorkamer
  • Gewapende betonvloer storten
  • Vloerverwarming leggen gehele woning
  • Cementdekvloer storten
  • Tegelwerken houtlook in visgraat

visgraat project foto

Na het sloopwerk aan de vloer hebben we de niet onderkelderde vloeren voorzien van een eps 100 mm 9 ( tempex ) isolatie laag . Hierna is daar de bewapening op gemonteerd zodat hier de betonvloer op gestort kon worden. 040 tegelzetter Eindhoven is niet alleen gespecialiseerd in tegelwerk, naar ook in alle voorbereidende werkzaamheden. Omdat de houtenplankenvloer niet sterk genoeg is voor de nieuwe tegelvloer is deze vervangen door een zogenaamde zwaluwstaartvloer, gemonteerd op een nieuwe multiplex platen vloer.

visgraat project foto 2
Na het leggen van de vloerverwarming is een flinke cementdekvloer gestort. Onze vaste tegelzetters Eric en Rob hebben daarna de prachtige houtlook vloer gelegd, het eindresultaat is geweldig. 040 tegelzetter Eindhoven doet normaal zaken met Brabant Tegel BV uit Eindhoven. In dit geval had de klant elders tegels gezien en werden deze geleverd via Flevisteen uit Lelystad, wat ook prima verlopen was.

In de gang hebben we een marmer vloer gelegd in zwart wit geleverd door Stone Edge uit geldrop. De klant kan na oplevering dankzij 040 Tegelzetter Eindhoven genieten van een heerlijk warme en goed geïsoleerde vloer.

Eindhoven 17/06/2019 door Nick Dekkers

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

9,4

Onze klanten beoordeelden 040 Tegelzetter met een gemiddelde score van: 9,4. Wilt u weten hoe 040 Tegelzetter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek tegelzetter

U ontvangt van 040 Tegelzetter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×