Tegels laten leggen regio Eindhoven

Ben jij toe aan een nieuwe vloer in je huis of tuin? We starten met een goed advies, dit gebeurt in veel gevallen ter plekken om een goed beeld te vormen van de mogelijkheden en wensen. U kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan onze showroom waarmee we een breed aanbod aan tegels hebben. Hierna maken we een passende en vrijblijvende prijs.

In veel gevallen dienen de oude tegels verwijderd te worden alvorens we nieuwe tegels kunnen laten leggen. In sommige gevallen kunnen de tegels geplaatst worden over de oude tegels. Dit bespaart aardig wat kosten.

We maken gebruik van verschillende materialen zoals natuursteen, glasmozaiek, keramiek, beton en ga zo maar door. Afhankelijk van de te betegelen ondergrond, kan er gekozen worden voor het ambachtelijk zetten in specie of het verlijmen van de tegels. Daarnaast bieden wij u maatwerk natuursteen aan. Ook het metselwerk ten behoeve van uw te betegelen ruimte verzorgen wij voor u.

Natuursteen tegels leggen regio Eindhoven

Natuursteen tegels kunnen we op verschillende manieren leggen, denk aan waterdoorlatend zoals op split of op drainagemortel. Ook kunnen we het leggen op een mortelbed. We starten met het leggen van de ondergrond, een funderingslaag, een egaliseringslaag en vervolgens leggen we de natuursteen tegels.

Keramische tegels leggen regio Eindhoven

Keramische tegels kun je zowel binnen als buiten leggen. Keramische tegels buiten leggen is een enorme opkomende trend. Keramische tegels hebben namelijk enorm veel voordelen tegenover betontegels. Met het leggen van keramische tegels heb je bijvoorbeeld kleurvaste tegels en ze krassen ook niet. Ze zijn maatvast, waterafstotend en vorstbestendig.

Bent u benieuwd wat 040 Tegelzetter voor u kan betekenen? Informeer dan naar de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Wij komen graag met een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×