Tegels leggen in de tuin

U denkt erover om uw tuin te betegelen? Wellicht voor een mooi terras? Om een looppad te creëren in uw tuin? Of gewoon de hele tuin te voorzien van strak tegelwerk? Dan zijn keramische tegels of betontegels misschien wel wat voor u. 040 Tegelzetter Veldhoven helpt u graag met het betegelen van uw tuin.

Keramische tegels leggen

Keramische tegels zijn een echte trend, zowel binnen- als buitenshuis. De laatste jaren worden ze steeds vaker buitenshuis toegepast. Tegenwoordig worden keramische tegels namelijk wat dikker geproduceerd, waardoor het mogelijk is om ze in de tuin te verwerken. Wilt u zelf keramische tegels leggen? Dat kan. Keramische tegels leggen is echter wel een vak apart. Zo moet er bij het leggen van de tegels rekening gehouden worden met de ondergrond, de afwerklaag, het juiste voegwerk en ga zo maar door. Zeker zijn van een perfect gelegd terras en/of tuinpad? Dan is het verstandig om een tegelzetbedrijf in te huren.

Betontegels leggen

Naast keramische tegels zijn betontegels ook erg populair. Deze tegels geven uw tuin een strakke en stijlvolle uitstraling. Door de gladde bovenzijde gaan betontegels erg lang mee en slijten ze nauwelijks. Betontegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Betontegels leggen is naast het leggen van keramische tegels ook een vak apart. De juiste ondergrond, afwerklaag en het voegwerk spelen ook hier een belangrijke rol. 040 tegelzetter Veldhoven weet met deze belangrijke onderdelen wel raad.

Andere tegels

Geen betontegels leggen? Maar liever andere tegels leggen in uw tuin? Dat kan natuurlijk ook. Zo leggen we vele soorten tegels in de tuin. Gebakken tuintegels, natuursteen tuintegels, houten tuintegels, grindplanten… je kunt het zo gek niet bedenken. Voor elke tuinstijl is er wel een mooie tegel. Heeft u advies nodig? 040 Tegelzetter voorziet u graag van dit advies.

Tegelzetter Veldhoven

Wilt u tegels leggen in de tuin en bent u zoek naar een tegelzetter in Veldhoven en omstreken? 040 Tegelzetter helpt u graag met al uw tegelwerk. Of het nu gaat om het laten betegelen van uw tuin, uw keuken, uw badkamer of klein reparatiewerk, wij staan altijd voor u klaar. Ons team bestaat uit vakkundige tegelzetters die graag met u meedenken om tot een passend advies te komen voor uw tuin. Wij denken graag met u mee over zaken als: Welke tegels passen het beste bij uw tuin? Welke voegwerk is het meest geschikt? En ga zo maar door.

Tegels leggen in uw tuin? Onze gecertificeerde tegelzetters zorgen altijd voor een perfect resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem contact met ons op via 040-2051882 of per mail info@040tegelzetter.nl. Bent u benieuwd wat 040 Tegelzetter voor u kan betekenen? Informeer dan nu naar de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. Wij komen graag met een passend prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×