Tegelzetter gezocht

Bent u uitgekeken op de tegels in het toilet, keuken of woonkamer? Of heeft u te maken met een lekkage in de badkamer? Dan bent u vast op zoek naar een ervaren tegelzetter die u verder kan helpen. 040 Tegelzetter is u graag van dienst.

Onze tegelzetters beschikken over de juiste materialen, gereedschap en ervaring om een tegelklus snel en professioneel te klaren. Ze kunnen u zowel helpen bij het plaatsen van nieuwe tegels als het repareren van oud tegelwerk.

Of u nu een tegelzetter zoekt in Veldhoven, Helmond, Heeze, Deurne of Eindhoven, wij werken in de hele regio rondom Eindhoven. Daardoor kunnen onze tegelzetters u altijd snel van dienst zijn.

De voordelen van een tegelzetter

Uw wand en/of vloer laten betegelen door een ervaren tegelzetter heeft een aantal voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Garantie

Wij bieden een garantie op het werk dat we leveren. Mochten er onverhoopt toch nog problemen zijn, lossen wij het voor u op.

Snelheid

Onze tegelzetters werken enorm efficiënt, waardoor zij binnen een à twee dagen uw gehele badkamer betegelen.

Kennis & ervaring

Tegelzetters zijn echte vakmensen. Wij werken altijd met vaste gecertificeerde experts.

Gereedschap

Onze tegelzetters beschikken over al het noodzakelijke gereedschap en kunnen direct bij u aan de slag.

Kosten tegelzetter

De prijzen van een tegelzetter kunnen enorm verschillen, omdat de kosten afhankelijk zijn van het oppervlakte, het materiaal, de grootte en het legmotief van de tegels. Om exact te weten wat u kwijt bent, kunt u het beste een offerte aanvragen. Vervolgens maken we een afspraak om samen bij u thuis te komen kijken naar de mogelijkheden.

040 Tegelzetter gezocht?

Bij 040 Tegelzetter kunt u terecht voor het laten plaatsen en het repareren van wand- en vloertegels. Wilt u meer weten over het betegelen van uw vloer? Onze ervaren tegelzetters helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 2051882 of stuur een mail naar info@040tegelzetter.nl. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×